Analyse DAX 7 oktober 2019

De high van 1 oktober in de DAX label ik als Minor 2 van Intermediate (C). Met een retrace van 88.7% van Minor 1 is dit een hele diepe retrace maar technisch niet ongeldig. De daling sinds die high ging vlot naar de 50% Fibonacci extensie wat voldoende is voor een wave-1 in de daling die ik verwacht. Het voorlopige koersdoel voor Minor 3 in het primaire scenario is [10338.15].

DAX Daggrafiek


Op de uurgrafiek is de stijging te zien vanaf de low van augustus naar de high van 1 oktober. Minuette (v) maakt net geen nieuw high boven de high van 13 september en daarmee is er een kleine truncation.
De daling vanaf de high is een duidelijke impuls die ik label als Minute {i}. De top van vandaag kwam tot net iets onder de 50% retrace en zou voldoende kunnen zijn voor Minute {ii}. In oranje staat een alternatief waarbij na een korte correctie de koers nog éénmaal omhoog komt naar de 61.8% retrace op [12222.33], en dat is dan ook meteen het punt waarbij de wavecount minder waarschijnlijk wordt als de koers er voorbij gaat.
Invalidatie van dit scenario bij een stijging boven [12486.00]

DAX Uurgrafiek