Analyse Nasdaq 22 juli 2019

Op de daggrafiek van de Nasdaq is nog geen support gebroken, hiervoor moet de koers eerst neerwaarts door [7748.23], tot die tijd blijft de trend omhoog. De RSI veerde vandaag iets op, en als inderdaad een top is gezet mag deze nu niet meer opwaarts door de gele weerstandslijn breken.

NDX Daggrafiek


Op de uurgrafiek heb ik het patroon vanaf de high van vorige week in oranje gelabeld als een Leading Diagonal, gezien de overlap in de koers. Bij een sluiting onder het signaal niveau [7748.23] is pas sprake van een mogelijke impuls.

NDX Uurgrafiek


Op de Alt grafiek staat het bullish scenario, hiervoor moet de koers morgen omhoog in een micro impuls naar het volgende koersdoel [8113.91].
Invalidatie van dit scenario bij een daling onder [7584.17].

NDX Altgrafiek